miercuri, 19 noiembrie 2008

"Romania, m-ai ales": ce au realizat candidatii?

In cadrul celei de-a doua editii a emisiunii "Romania, m-ai ales", au fost invitati candidatii Doina Rizea, Relu Fenechiu, Constantin Cojocaru si Gheorghe Zamfir.

Doina Rizea este reprezentatul Partidului Noua Generatie si va candida pentru Camera Deputatilor in Colegiul 1 pentru diaspora. Din cadrul acestui colegiu fac parte tarile europene, care nu sunt insa in Uniunea Europeana precum Norvegia, Islanda sau Elvetia. Relu Fenechiu candideaza pentru Camera Deputatilor in colegiul numarul 2 din judetul Iasi, si reprezinta PNL. Constantin Cojocaru este reprezentantul PRM pentru Senat colegiul 1, sectorul 1 din Bucuresti iar Gheorghe Zamfir candideaza la Senat, in colegiul numarul 3 din judetul Dambovita.

* Vizitati si pagina Doina Rizea-Candidatul PNGCD, in Colegiul 1 Deputati, Diaspora

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ca sa si argumentez de ce insist, doresc ca va aduc la cunostinta ca: fac parte din romanii care fac sute de kilometrii sa ajunga la sectia de vot, cheltuiesc timp si bani.
Sunt multi ca mine, care, din cauza unei atitudini ca a dumneavostra, o atitudine "virtuala" cu nick si fara semnatura, fara mesaj, isi pun intrebarea daca pe 30 ne vom mai pierde timpul sa mergem la consulat.
Daca cu o asemenea atitudine doriti sa castigati incredere si vot de la "diaspora" va asigur ca mergeti spre esec total.
Problema este ca TOTI, absoluti TOTI candidatii, fie din partea partidelor politice sau independenti ne trateaza pe noi "votantii" cu aceeasi atitudine pe care o abordati dumneavoastra aici.
Din pacate asistam la un "déjà vu" de 18 ani.
Ar trebui sa intelegeti ca noua chiar ne pasa, dar refuzam sa fim luati de prosti in perioada electorala, fie si virtual.......

Anonim spunea...

Dna Doina Rizea sa scrie mai des despre ce se inatmpal in comunitati sarace de italieni-romani si spanioli

Anonim spunea...

Doina Rizea sa ne spuna ce program are Becali pentru diaspora ca vad ca nu pomeneste nimic